Ristorante Senso

Home > Grand Menu

grand menu

gli Antipasti ‐ Appetizer - 前菜

CROSTINI CON LARDO / Sliced baked bread with lard

ラルドのクロスティーニ

1,100 yen
PROSCIUTTO DI PARMA / Crude ham from Parma

パルマ産 生ハム

1,500 yen
AFFETTATO MISTO / Assortment of cured meats

生ハム、サラミ、オリーブの盛り合わせ

1,500 yen
ANTIPASTO MISTO DELLA CASA / Mixed Antipasto

前菜盛り合わせ

1,900 yen〜
CALAMARI FRITTI / Deep fried squid

ヤリイカのフリット

1,500 yen
POLPO ALLA MEDITERRANEA /
Stewed octopus in tomato sauce with polenta

真だこのトマト煮込みとポレンタ

1,400 yen
FRITTO MISTO ALLA ROMANA /
Mixed deep fried, Roman Style

ローマ風、フリットの盛り合わせ

1,900 yen

i Primi‐Pasta & Risotto - リゾット・パスタ・スープ

RISOTTO DEL GIORNO / Today's special risotto

本日のリゾット

1,300 yen〜
FUSILLI ALL'ERBE /
Fusilli in a herb flavoured hot chillies sauce

香草入り辛いトマトソースのフジッリ

1,300 yen
GNOCCHI AL GRANCHIO /
Homemade Gnocchi with crab-meat
カニ剥き身のニョッキ
1,500 yen
TONNARELLI AL CACIO E PEPE /
Roman style homemade pasta with cheese and black pepper

トンナレッリ ペコリーノチーズと黒胡椒ソース

1,400 yen
STROZZAPRETI AL MARE /
Homemade short pasta with seafood and tomato sauce

魚介とトマトソースのストロッツァプレティ

1,600 yen
RIGATONI ALLA CARBONARA /
"Rigatoni" short pasta with "Carbonara" style

カルボナーラソースのリガトーニ

1,500 yen
BUCATINI ALL'AMATRICIANA /
Bucatini with onion and salted pork cheek meat in tomato sauce

アマトリーチェ風ブカティーニ

1,500 yen
FETTUCCINE CON PESCESPADA E BOTTARGA /
Fettuccine with swordfish and dried grey mullet

カジキマグロとからすみのフェットゥッチーネ  

1,600 yen
TORTELLINI IN BRODO / Tortellini in stock

ボローニャ風 トルテッリーニ イン ブロード

1,300 yen

i Secondi piatti ‐ Main dishes - メイン料理

PESCE DEL GIORNO / Today's fresh fishes

本日の鮮魚 お好みの調理法で(スタッフにお尋ね下さい)

100g/
1100 yen〜
ZUPPA DI PESCE / Sea food soup with tomato

魚介のトマトスープ仕立て

2,200 yen
SCAMPI AL LIMONE / Scampi in lemon sauce

手長海老のレモンソース

2,800 yen
TRIPPA ALLA ROMANA /
Stewed trippa in roman style ,tomato sauce

ローマ風トリッパのトマト煮込み

2,000 yen
FILETTO DI MANZO AL GORGONZOLA /
Beef filet in gorgonzola cheese souce

牛フィレ肉のゴルゴンゾーラソース

3,000 yen
SCALOPPINE ALLA SORRENTINA /
Sauted veal with mozzarella cheese and fresh tomatoes

ソレント風,仔牛のスカロッピーネ

2,600 yen
SALSICCIA E FAGIOLI /
Stewed homemade Italian sausage and whitekidney beans

自家製ソーセージと白いんげん豆の煮込み

2,100 yen
COTOLETTA ALLA MILANESE /
Veal's cutlet milan style

ミラノ風 仔牛のカツレツ 

2,500 yen
TAGLIATA DI MANZO ALL'ACETO BALSAMICO /
Grilled beef with rucola tomato & parmigiano serverd with Balsamico

牛モモのタリアータ バルサミコ風味

2,800 yen

i Secondi alla griglia ‐ Grilled main dishes - メイン料理(炭火焼)

SALSICCIE CASARECCE / Homemade Italian sausage

自家製ソーセージ

1,800 yen
AGNELLO SCOTTADITO / Baby lamb chops

骨付き仔羊ロース

2,400 yen
FILETTO DI MANZO / Beef filet

牛フィレ肉

2,900 yen
BISTECCA ALLA FIORENTINA / Beef in florence style

フィレンツェ風 牛炭火焼

100g/1,800 yen 
(400g~)
SCAMORZA E VERDURE /
Scamorza cheese and vegetables

スカモルツァチーズと野菜の炭火焼盛り合わせ

2,000 yen

i Contorni‐Side dishes - 付け合わせ

INSALATA DI RUCOLA / Rucola

ルコラ

500yen
INSALATA MISTA / Mixed Salad

ミックスサラダ

700 yen
RADICCHIO IN SALASA D'ALICI /
Red Chicory in Anchovies sauce

ラディッキオ

700 yen
FAGIOLI / White Beans

白いんげん豆

400 yen
SPINACI / Spinaci

ほうれん草

500 yen
PATATE / Potatoes

じゃがいも

500 yen